SPOED: Accountant RA / Director – Nederlandse Antillen – Curacao / Aruba / St. Maarten


Onze opdrachtgever is een wereldspeler van formaat!

Dit accountantskantoor barst uit de voegen van de kwaliteit en is vanwege aanhoudende groei in het gehele Caribische gebied op zoek naar enkele talentvolle medewerkers. Het kantoor is top en we zoeken de top. Als een van de grotere spelers op de eilanden hebben zij een relatie met de mooiste internationale klanten. Zeer interessante opdrachten, van “gewone” controles tot en met internationale fusies en overnames. Van een DD in Florida tot een complexe financieringsdeal voor een Surinaamse Holding. Voor de fiscale advisering zijn er specialisten die je onbeperkt kunt inschakelen.

De sfeer en cultuur is te omschrijven als:

Warm en dan niet alleen door het klimaat. Er wordt hard gewerkt in multidisciplinaire teams. Maar er wordt ook regelmatig getoast op een behaald resultaat, nieuwe klant of aan het einde van een succesvol traject. Door de korte lijnen tussen alle collega’s is de sfeer optimaal. Iedereen weet waar hij aan werkt en wat er speelt. Het internationale karakter van kantoor krijgt mede gestalte door de verschillende nationaliteiten van de collega’s.

Wat ga je doen als Accountant RA / Director

- Je bent ervaren in de aansturing van een team met professionals (accountants – fiscalisten – juristen).
- Je bent in staat om het beste uit jouw team te halen, coachen zit je in het bloed!
- Je wordt verantwoordelijk voor een deel van de praktijk en de daarbij behorende commerciële activiteiten, denk aan netwerken, borrels, golfen etc.
- Nieuwe kansen grijp je. Concurrentie ligt op de loer, zo groot zijn de eilanden niet. Assertiviteit is je niet vreemd.
- Je bent verantwoordelijk voor de vestiging en je focus ligt op acquistie – managen – bestaande klantrelaties verdiepen, alsmede aansturen van adviesopdrachten.
- Je draagt vaktechnische medeverantwoordelijkheid voor de opdrachten van jouw klanten.

Waar voldoe je aan voor de functie van Accountant RA / Director

  • De ideale kandidaat heeft minimaal 15 jaar leidinggevende ervaring, waarvan de laatste jaren binnen een controle-afdeling van een Big4 kantoor
  • Afgeronde RA maar dat mag ook een CPA opleiding zijn
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must
  • Kennis van IFRS en US GAAP is een dikke pré

Arbeidsvoorwaarden

Zijn grandioos. Naast een uitstekend salaris en uitgebreid pakket aan emolumenten. De juiste kandidaat zal het echt aan niets ontbreken.
Interesse: mail naar Peter@groep88.nl

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!